L'Aula: què fem?

Som davant d'una realitat social inqüestionable: l'esperança de vida cada cop augmenta, i els avenços mèdics aconsegueixen que s'hi arribi amb més qualitat; això fa que el col·lectiu de les persones grans sigui molt significatiu i important a la societat d'avui, i és evident que el seu paper no pot quedar, només, en subjectes passius d'aquesta societat.

Juntament amb aquesta realitat trobem que cada vegada es parla més de la formació al llarg de tota la vida, amb una nova concepció dels valors, el coneixement i la cultura, entesos no solament en els termes d'utilitat o de productivitat que en altres temps podien tenir, sinó com a forma de desenvolupament personal, i la seva implicació del compromís cívic i de convivència.

L'Aula de Badalona no podia quedar aliena a aquesta nova realitat social i per això endega activitats que tenen com a finalitat contribuir a divulgar la cultura, la ciència, la tècnica, les arts i el coneixement en general, com a bases del progrés social, oferint la possibilitat de continuar dia a dia el nostre creixement cultural de qualitat i amb interrelació amb la resta d'aquells que busquen en el coneixement un objectiu comú, tot adequant-se als canvis de la societat actual i del futur.

Per aconseguir-ho posem a disposició de tothom que hi estigui interessat alumnes/socis o els que en el futur ho puguin ser:

  • Classes setmanals, (cada dimarts) impartides durant tot el curs lectiu, per professorat de reconeguda solvència en cada matèria, molts d'ells a proposta de la mateixa Universitat Pompeu Fabra.
  • Cursets monográfics, periòdicament s'imparteixen aquests cursets que, per la seva especificitat, van adreçats als qui volen aprofundir en temes més concrets.
  • Aules itinerants, amb periodicitat, prácticament mensual, es fa una proposta de visita o sortida cultural a centres d'interès, i que culmina amb la sortida de final de curs.

Darreres Notícies

COMUNICAT ADEQUACIÓ AL RGPD

26-05-2018

llegir més

Calendari d'activitats

avui és divendres, 19 d'octubre de 2018
Propera activitat:

dissabte, 20 d'octubre de 2018
RECORREGUT PER BADALONA

Documentació

Programa del 1er trimestre del curs 2018/2019 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2017/2018 en format PDF aquí

Programa del 2on trimestre del curs 2017/2018 en format PDF aquí

Programa del 1er trimestre del curs 2017/2018 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2016/2017 en format PDF aquí

Programa del 2on trimestre del curs 2016/2017 en format PDF aquí

Programa del 1er trimestre del curs 2016/2017 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2015/2016 en format PDF aquí

Programa del 2on trimestre del curs 2015/2016 en format PDF aquí

Programa del 1er trimestre del curs 2015/2016 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2014/2015 en format PDF aquí

Els Estatuts en format PDF aquí

Podeu descarregar-vos el programa Adobe Acrobat Reader fent click a la imatge get adobe reader