Avís Legal

Titular: Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona
Adreça: Arnús, 66, 2on B, 08912 Badalona
C.I.F.: G59424184

La titularitat de la web de l’AULA correspon a Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona (a partir d’ara: L’AULA); aquest lloc és el seu únic web oficial.

Els drets de propietat intel·lectual de la web de l’AULA, el disseny, les bases de dades i els diferents elements en els continguts són titularitat de l’Aula, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma, i especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública posada a disposició i transformació.

L’AULA es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació i els continguts de la seva web, així com la seva configuració, prestacions o condicions d’accés i ús en qualsevol moment sense necessitat de previ avís.

L’AULA no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés web, ni assumirà cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades que es puguin produir durant la connexió a internet.

L’AULA tampoc no garanteix l’absència de virus ni d’altres elements que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware), o en els fitxers electrònics, ni fitxers emmagatzemats en el sistema informàtic, motiu pel qual s’exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que puguin produir-se en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

La prestació del servei del lloc web té, en principi, una durada indefinida. L’AULA, no obstant, està autoritzada per suspendre la prestació del servei en qualsevol moment. Està estrictament prohibit modificar, transmetre, distribuir, reutilitzar, reenviar o usar la totalitat o part del contingut d' aquest lloc web per propòsits públics o comercials incloent els textos, les imatges i la resta de continguts sense l’autorització escrita de L’AULA.

Qualsevol usuari o tercer que vulgui incloure dintre de la seva pàgina web cap tipus de link o hipervincle que connecti o traslladi a la pàgina web de L’AULA, o a les pàgines que la componen, haurà de sol·licitar-ho prèviament a L’AULA, que notificarà per escrit la seva resposta.

Protecció de dades de caràcter personal

L’AULA garanteix la confidencialitat de les dades personals. Cap de les dades que ens proporcioni serà compartida amb organitzacions o empreses alienes.

L’AULA garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d'aquesta web i les facilitades a través de les diferents vies de contacte, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Quan l’usuari facilita les dades personals a través d’aquesta web, autoritza a L’AULA el seu ús i tractament informàtic, amb l'objectiu de facilitar-li informació sobre els seus serveis. En qualsevol moment podrà exercitar el seu dret d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-se a: Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona c/ Arnús, 66, 2on B, 08912 Badalona.

Darreres Notícies

COMUNICAT ADEQUACIÓ AL RGPD

26-05-2018

llegir més

Calendari d'activitats

avui és divendres, 19 d'octubre de 2018
Propera activitat:

dissabte, 20 d'octubre de 2018
RECORREGUT PER BADALONA

Documentació

Programa del 1er trimestre del curs 2018/2019 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2017/2018 en format PDF aquí

Programa del 2on trimestre del curs 2017/2018 en format PDF aquí

Programa del 1er trimestre del curs 2017/2018 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2016/2017 en format PDF aquí

Programa del 2on trimestre del curs 2016/2017 en format PDF aquí

Programa del 1er trimestre del curs 2016/2017 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2015/2016 en format PDF aquí

Programa del 2on trimestre del curs 2015/2016 en format PDF aquí

Programa del 1er trimestre del curs 2015/2016 en format PDF aquí

Programa del 3er trimestre del curs 2014/2015 en format PDF aquí

Els Estatuts en format PDF aquí

Podeu descarregar-vos el programa Adobe Acrobat Reader fent click a la imatge get adobe reader