Aquest web fa servir cookies per al seu funcionament. Si seguiu navegant considerem que n'accepteu l'ús. Més informació X Tanca

II JORNADES GENT GRAN DE BADALONA

Dijous 28 d’octubre Badalona acollirà la segona edició de les Jornades de Gent Gran. L’esdeveniment girarà entorn de la problemàtica de l’impacte de la COVID-19 en la salut mental de la gent gran

Dissabte 16 d'octubre de 2021

Badalona organitzarà per segon cop les Jornades de Gent Gran amb un esdeveniment centrat en la temàtica de l’impacte de la COVID-19 en la salut mental de la gent gran. L’activitat tindrà lloc dijous 28 d’octubre en el barri de Badalona Centre i es dividirà en dues parts. Durant el matí, de 9 a 13.30 h, es realitzarà una jornada tècnica en el Centre Cultural el Carme (C/ Francesc Layret, 78-82) on destacarà la conferència a càrrec del Dr. Jorge Cuevas Estevan (Coordinador Hospitalització i Urgències de psiquiatria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol). A la tarda, de 16:30 a 18:30 h, tindran lloc les activitats lúdiques, com l’actuació del grup musical Cantaquetx i el berenar, a l’aire lliure, a l’Escola del Mar, al costat del Racó D’en Gual.

La Jornada tècnica del matí es realitzarà de manera híbrida, presencial i online mitjançant la plataforma Zoom.

Per participar a la jornada cal inscripció prèvia que es pot realitzar:

- A la web, INSCRIPCIÓ II JORNADES GENT GRAN
- Telefònicament, trucant al 93.399.46.02
- Per correu electrònic a segonesjornadesggbdn@gmail.com
- O presencialment a l’Associació de Veïns del Centre de Badalona (carrer de Sant Miquel, 34 en horari de dilluns i dijous de 17 a 20 h)

Les Jornades de Gent Gran estan organitzades per entitats com l’Ajuntament de Badalona, Amics de la Gent Gran, Associació de Familiars Alzheimer de Badalona, Associació de Veïns del Centre de Badalona, Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona, Badalona Serveis Assistencials, Càritas, Creu Roja, Fundació Privada Llegat Roca i Pi, Fundació Catalunya La Pedrera i del Servei d’Atenció Primària Barcelonès Nord de l’Institut Català de la Salut.

Adscrita a:

Tutelada per:

Amb el suport de: