Aquest web fa servir cookies per al seu funcionament. Si seguiu navegant considerem que n'accepteu l'ús. Més informació X Tanca

Sortida

Els llums de Sant Pau: Recinte Modernista de Sant Pau

Dilluns 11 de desembre de 2023
18:30 Barcelona

Places limitades. Sortida des de el Museu a les 17:30 h
Inscripcions a partir del 23 de novembre

Deixa’t captivar per les llums nadalenques de Barcelona
Per tercer any consecutiu, Els llums de Sant Pau transformarà el Recinte Modernista de Sant Pau en l’autèntic epicentre de les llums nadalenques de Barcelona. ‘Aquest any torna la màgia del Nadal’ és la nova proposta per a aquest 2023 pensada com una experiència completa per a tota la família. Un recorregut on cadascuna de les seves instal·lacions ens injectarà l’esperit nadalenc de maneres molt diverses. Instal·lacions audiovisuals sorprenents on la llum serà la protagonista, però que variarà en fons i forma amb diverses propostes creatives i tecnològiques.
Una font d’alegria i esperit nadalenc que contagiarà a les desenes de milers de visitants que s’acostarà un any més a l’obra magna de Domènech i Muntaner. El Recinte Modernista, joia arquitectura modernista Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, es convertirà en la majestuosa llar d’una sèrie d’instal·lacions lumíniques impressionants i emocionants.

Adscrita a:

Tutelada per:

Amb el suport de: