Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Más información X Cerrar

Cloenda de curs

SONGS OF HOPE

Martes 18 de Junio de 2024
Teatre Zorrilla. Hora d'inici19:00h

Incripcions: a partir del 5 de juny . Cal treure entrada numerada a les oficines de l'Aula, carrer Arnús, 66 2n B

COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ DE GRANOLLERS
Neix el 1996 amb l’escola de música creada dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigit per Josep Vila Jover des de la seva formació, el cor de veus blanques destaca per la qualitat i la singularitat de les seves produccions. Actualment és la formació resident al Teatre Auditori de Granollers.
Veus ha participat en nombrosos festivals internacionals i ha estat premiat en certàmens i concursos. Recentment ha participat en òperes al Gran Teatre del Liceu, i ha fet diverses col·laboracions amb l’Auditori i amb Jordi Savall en una gira de concerts a Catalunya i França. També ha actuat dins el Festival de Música Antiga dels Pirineus i al Festival de Cap Roig entre d’altres programacions estables. A nivell internacional, ha estat convidat a prestigiosos festivals de Japó, Xina, Estats Units i França.

SINOPSI
Sons of Hope és l’espectacle que posa en relleu l’essència més pura de Veus - Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica capaç de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta.
L’espectacle s’articula entorn de diferents obres tant d’autors catalans com d’arreu del món, d’autors contemporanis i d’altres segles. El concert és una experiència sensorial on música i teatre s’uneixen per a fer sentir l’espectador com si fos un membre més del cor.

Programa cloenda 2023-2024dp.pdf

Adscrita a:

Tutelada por:

Con el apoyo de: