Aquest web fa servir cookies per al seu funcionament. Si seguiu navegant considerem que n'accepteu l'ús. Més informació X Tanca

Teatre

Cantando bajo la lluvia

Diumenge 23 de gener de 2022
Teatre Tìvoli

INSCRIPCIÓ TANCADA!
Places limitades
Sortida del Museu a les 16:30 h

SINOPSI
Cantando bajo la lluvia és una història d’amor ambientada a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood, que mostra tota l’elegància formal i estètica característica dels anys 20. Una comèdia musical plena de picades d’ullet a el món de cinema, d’humor i sensibilitat, que es desenvolupa a través d’espectaculars números de ball, escenes emotives i cançons que avui són una icona de gènere.
L’excel·lent i divertit guió de Betty Comden i Adolph Green – “New York, New York”, “It ‘s love”, “Some other time” – narra de forma irònica la transició de cinema mut a l’sonor i les dificultats dels professionals i artistes per adaptar-se a les noves tècniques.

Amb música de Nacio Herb Brown i Arthur Freed, i sota la direcció de Gene Kelly i Stanley Donen, la pel·lícula estrenada el 1952 va ser un èxit i ha estat reconeguda com el millor musical de la història per l’American Film Institute.

Perfecta i imprescindible per a tots els fans de la edat d'or dels musicals!

Podeu veure el l'espot oficial i el programa de mà prement respectivament CANTANDO BAJO LA LLUVIA o PROGRAMA DE MÀ

Adscrita a:

Tutelada per:

Amb el suport de: